Musta Anguse-tõugu veiseliha on üks eelistatumaid lihasid maailmas. Tuntud oma suurepärast maitset andva läbikasvanud konsistentsi poolest, on Anguse veiseliha, mida imporditakse ökoloogiliselt puhastelt aladelt Austraaliast ja USA'st, GOODWINi steakhouse'ide lahutamatu osa.
Meie valmistame oma liharoogi Hispaaniast pärit söeahjus, mida kutsutakse Josperiks.
GOODWIN soovitab lihalõikude praadimiseks nelja astet::
- Rare (t 39°- 43°) - pealt praetud, seest punane verine liha
- Medium rare (t 43°- 47°) - verine liha, seest punakasroosa
- Medium (t 47°- 50°) - keskmiselt läbipraetud liha, seest roosa - kõige populaarsem
küpsusaste - Medium well (t 55°- 57°) - peaaegu läbipraetud liha, seest heleroosa
- Well done (t > 60°) - GOODWIN ei soovita
goodwini Marmorjas steigid valmistatud josperis
AUS/USA. Veised 120 päeva viljatoidul |
Marmorjas Steik „Rib-eye” 250 g Marmorjas Steik „Rib-eye” 350 g Ribipiirkonnast lõigatud praelõik, eriti mahlane ja aromaatne. Soovitatav küpsusaste «Medium» | | 33.50 41.50 |
Marmorjas Steik New York 220 g Marmorjas Steik New York 300 g Praelõigud veise nimmepiirkonnast. Soovitatav küpsusaste «Medium rare» | | 31.50 39.50 |
Filet-mignon 200 g Selle praelõigu valmistamiseks kasutatakse ainult veisefilee keskmist osa, kus on kõige õrnem ja taisem liha. Soovitatav küpsusaste «Medium rare» | | 39.50 |
Filet mignon 200 g EU Selle praelõigu valmistamiseks kasutatakse ainult veisefilee keskmist osa, kus on kõige õrnem ja taisem liha. Soovitatav küpsusaste «Medium rare». | | 35.50 |
XXL-steik Chateaubriand'i steik 400 g Soovitatav küpsusaste «Medium rare» |
| 67.50 |
* DRY AGED 21 PÄEVA |
Steik Rib-eye 250 g | | 52.50 |
Steik New York 250 g Soovitatav küpsusaste «Medium rare» | | 48.50 |
* LIHA KONDIGA |
Steik Cowboy 700 g Kauboi steik on lõigatud ribipiirkonnast (Rib-eye) koos ribi kondiga. Soovitatav küpsusaste «Medium well» |
| 78.50 |
Marmorjas Steik Sirloin 400-700 g Lõigatud välisfileest koos kondiga. Soovitatav küpsusaste «Medium» | | 11.90 100 g |
Marmorjas Steik T-bone 500-1000 g Т-bone on suur steik T-kujulise kondiga. See steik koosneb kahest erinevast osast-sisefileest ja õhukesest välisfileest. Soovitatav küpsusaste «Medium» |
| 12.90 100 g |
Marmorjas Steik Porterhouse 600-1000 g Porterhouse on T-bone steikide kuningas. Lõigatud veise nimmepiirkonnast. T-Bone jaotab liha kaheks. Ühele poole jääb sisefilee peaosa ning teisele poole välisfilee. Soovitatav küpsusaste «Medium» | | 13.90 100 g
|
* ERITI MARMORJAS VEISELIHA | | |
Wagyu Steik New York 250 g Praelõigud veise nimmepiirkonnast. Soovitatav üpsusaste «Medium» Austraalia. Veised 300 päeva viljatoidul | | 62.50 |
Kobe "pierrade" 100 g Kobe veiseliha on pärit Jaapani Mustadelt veistelt, kes on kasvatatud spetsiaalse tehnoloogija järgi, et saavutada iha eriti marmorjas aste. Serveeritakse kuumal kivil, eega saate ise endale meelepärase küpsusastmega liha valmistada. | | 69.50 |
* Liha kaal on toodud toore liha kohta. Valmisroa kaal sõltub teie tellitud praadimisastmest. Üksikasjalikuma teabe saamiseks pöörduge palun kelneri poole.
Kõikide steikide juurde võite valida kastme:
- GOODWINi firmakaste punase veini, marjade ja meega 60 g
- Piprakaste rõõsa koore ja värskelt jahvatatud pipraga 60 g
- Seenekaste rõõsa koore, šampinjonide ja puravikega 60 g
- Vürtsikaste ürtide ja küüslauguga 50 g
Esimene kaste on tasuta, iga järgmine maksab + 3.00
LIHA
Talle ribitükk 400-800 g Talle ribitükk, sütel küpsetatud. Serveeritakse värske rosmariiniga. Uus-Meremaa. Soovitatav praadimisaste «Medium»
| | 12.50 100 g |
GOODWINi böfstrooganov (L, G) Veise sisefileest seene ja koorekastmega, serveeritakse malmpannil. | | 29.50 |
Iberico Secreto (L) Väga marmorjas iberico sealiha, abaluu tagnt. | | 30.50 |
GOoDWINI BURGER
GOODWIN Burger (L, G) Läbikasvanud veiselihast tehtud burger jääsalati, tomati, punase sibulaga ja friikartulitega. Ketšup ja majonees |
| 17.50 |
Võimalik juurde tellida lisandid Cheddari juust, Praemuna, Praetud peekon Üks lisand | | 2.50 |
Burger Surf & Turf (L, G) Klassikaline veiselihaburger õrnade tiigerkrevettidega, serveeritud köögiviljade ja kahe erineva juustuga, dorblu ja cheddari.
|
| 21.90
|
VEGAN STEIK |
Vöner steik (G) Seitani baasil. Serveeritakse bataadi friikartulite, grillitud magusa maisi, köögiviljasalati ja ürdi-tomatikastmega | | 24.50 |
KÜLMAD SUUPISTED
Koduses marinaadis soolaheeringas rukkikuivikutega (G) | | 13.50 |
Carpaccio (L) (läbikasvanud veiselihast)
| | 19.50 |
Itaalia delikatesside taldrik | | 19.50 |
Juustuvalik (L) | | 16.50 |
GOODWINI Böff a la tartar (L, G) (läbikasvanud veiselihast)
| | 21.50 |
Jamon Iberico Beilota | | 33.00 |
SALATID
Roheline segasalat | | 9.00 |
Värske salat kurgid, küpsed tomatid ja maitseroheline (oliiviõli või hapukoorega) | | 9.50 |
Kreeka salat (L) | | 12.50 |
Caesar salat kanaga (L, G) | | 12.50 |
Caesar salat krevettidega (L, G) | | 13.50 |
GOODWINi salat Roheline segasalat bresaola, praetud puravike ja kõrvitsaõliga | | 14.50 |
Salat rostbiifiga (L) Värske salat, päikesekuivatatud tomatid, feta juust, rostbiif | | 15.50 |
Caprese (L) (tomatid ja Buffalo mozzarella) | | 16.50 |
SOOJAD SUUPISTED
Küüslaugukuivikud (G) (magusa tomati, praetud peekoni ja basiilikuga) | | 10.50 |
Julien (L) (seene ja koorekaste, kanafilee, serveeritakse parmesani juustuga) | | 10.50 |
Kanatiivakesed (L, G) (porgandi, selleri ja sinihallitusjuustu kastmega) | | 15.50 |
SUPID
Traditsioone lõhesupp (L) (koorega või ilma) | | 9.50 |
Supp valgetest köögiviljadest tiigerkrevettidega (L) | | 10.50 |
Puraviku-šampinjonisupp rõõsa koorega (L, G) | | 10.50 |
KUUMAD ROAD KALAST JA MEREANDIDEST
Lõhesteik (L) (lõhefilee) | | 27.50 |
Tiigerkrevetid (L) (tomatite, küüslaugu ja ürtidega) | | 22.50 |
Söeahjus grillitud kuldmerikoger (küüslaugu ja ürtidega) | | 25.50 |
Tuunikala steak (L) | | 31.50 |
Homaar«Thermidor»Goodwini päraselt (L, G) | | 47.50 |
* Kalaroa kaalu märkimisel on arvestatud toore kala kaalu. Üksikasjalikuma teabe saamiseks pöörduge palun kelneri poole.
LISANDID
Friikartulid | | 5.00 |
Kartulipuder Dorblu juustuga (L, G) | | 5.50 |
Värsked tomatid punase sibulaga (basiiliku või koriandriga) | | 5.50 |
Grillitud köögiviljad | | 6.50 |
Josperis grillitud magus maisitõlvik (L) (parmesani juustuga) | | 6.50 |
Bataadi friikartulid (G) | | 6.50 |
Praetud kartulid puravikkudega | | 7.50 |
Spinat rõõsa koorega (L) | | 6.50 |
MAGUSTOIDUD
Jäätis (L)/šerbett | | 2.50 |
Kodune soe õunakook (L, G) (serveeritakse vanilje jäätisega) | | 10.50 |
Creme brulee (L) (vanilje + pistaatsiapähkli + kohvi) | | 9.50 |
Vaarikasupp vanilje jäätisega (L) (serveeritakse vanilje jäätisega) |
| 9.50 |
Kuuma sokolaadi fondant (L, G) (tumedasokolaadiga, serveeritakse vanilje jäätisega) | | 9.50 |
New York Juustukook (L, G) | | 10.00 |
Ameerika Porgandikook (L, G) | | 10.00 |
Ameerika sokolaadikook (L, G) | | 12.00 |
GOODWIN SOOVITAB VEINI
Maja valge veinid
Trebbiano | 0,160 0,250 0,500 1,000 | 5.50 7.- 13.50 25.- |
Maja punane veinid
Montepulciano | 0,160 0,250 0,500 1,000 | 5.50 7.- 13.50 25.- |