Parim steik. Mida oled eales maitsnud

Menüü

Musta Anguse-tõugu veiseliha on üks eelistatumaid lihasid maailmas. Tuntud oma suurepärast maitset andva läbikasvanud konsistentsi poolest, on Anguse veiseliha, mida imporditakse ökoloogiliselt puhastelt aladelt Austraaliast ja USA'st, GOODWINi steakhouse'ide lahutamatu osa.


Meie valmistame oma liharoogi Hispaaniast pärit söeahjus, mida kutsutakse Josperiks.

 




GOODWIN soovitab lihalõikude praadimiseks nelja astet::

  • Rare (t 39°- 43°) - pealt praetud, seest punane verine liha
  • Medium rare (t 43°- 47°) - verine liha, seest punakasroosa
  • Medium (t 47°- 50°) - keskmiselt läbipraetud liha, seest roosa - kõige populaarsem
    küpsusaste
  • Medium well (t 55°- 57°) - peaaegu läbipraetud liha, seest heleroosa
  • Well done (t > 60°) - GOODWIN ei soovita


goodwini Marmorjas steigid valmistatud josperis

 

AUS/USA. Veised 120 päeva viljatoidul

 

Marmorjas Steik „Rib-eye” 250 g 

Marmorjas Steik „Rib-eye” 350 g

Ribipiirkonnast lõigatud praelõik, eriti mahlane
ja aromaatne. Soovitatav küpsusaste «Medium»

27.50

31.50

Marmorjas Steik New York 220 g  

Marmorjas Steik New York 300 g

Praelõigud veise nimmepiirkonnast. Soovitatav küpsusaste «Medium rare»

 

25.50

29.50

Filet-mignon 200 g

Selle praelõigu valmistamiseks kasutatakse ainult veisefilee keskmist osa, kus on kõige õrnem ja taisem liha. Soovitatav küpsusaste «Medium rare»

 

 

31.50

XXL-steik

Chateaubriand'i steik 400 g 
Soovitatav küpsusaste «Medium rare»

 

55.00

* DRY AGED 21 PÄEVA

Steik Rib-eye 250 g

 

 37.00

Steik New York 250 g

Soovitatav küpsusaste «Medium rare»

 

 

 39.00

 

* LIHA KONDIGA

Steik Cowboy 700 g

Kauboi steik on lõigatud ribipiirkonnast (Rib-eye)

koos ribi kondiga. Soovitatav küpsusaste

«Medium well»

68.00

 

Marmorjas Steik Sirloin 400-700 g

Lõigatud välisfileest koos kondiga. Soovitatav küpsusaste

«Medium»

 

 9.90

100 g

Marmorjas Steik T-bone 500-1000 g

Т-bone on suur steik T-kujulise kondiga. See steik koosneb kahest erinevast osast-sisefileest ja õhukesest välisfileest.
Soovitatav küpsusaste «Medium»

 

10.90

100 g


 

 

Marmorjas Steik Porterhouse 600-1000 g

Porterhouse on T-bone steikide kuningas. Lõigatud veise nimmepiirkonnast. T-Bone jaotab liha kaheks. Ühele poole jääb sisefilee peaosa ning teisele poole välisfilee. Soovitatav küpsusaste «Medium»

11.90

100 g


Vasikaliha karree 300 g

Söeahjus küpsetatud piimavasikas.

Soovitatav küpsusaste «Medium well» Itaalia

 

 27.50

 

* ERITI MARMORJAS VEISELIHA

  

Steik New York 300 g

Praelõigud veise nimmepiirkonnast. Soovitatav üpsusaste

«Medium» Austraalia.

Veised 270 päeva viljatoidul

 

 

 44.50

Kobe "pierrade" 200 g

Kobe veiseliha on pärit Jaapani Mustadelt veistelt, kes on kasvatatud spetsiaalse tehnoloogija järgi, et saavutada iha eriti marmorjas aste. Serveeritakse kuumal kivil, eega saate ise endale meelepärase küpsusastmega liha valmistada.

 

 95.00

* Liha kaal on toodud toore liha kohta. Valmisroa kaal sõltub teie tellitud  praadimisastmest. Üksikasjalikuma teabe saamiseks pöörduge palun kelneri poole.



Kõikide steikide juurde võite valida kastme:

  • GOODWINi firmakaste punase veini, marjade ja meega 60 g
  • Piprakaste rõõsa koore ja värskelt jahvatatud pipraga 60 g
  • Seenekaste rõõsa koore, šampinjonide ja puravikega 60 g
  • Vürtsikaste ürtide ja küüslauguga 50 g

Esimene kaste on tasuta, iga järgmine maksab + 3.00


 

LIHA

Talle ribitükk 400-800 g

Talle ribitükk, sütel küpsetatud. Serveeritakse värske

rosmariiniga. Uus-Meremaa.

Soovitatav praadimisaste «Medium»


 

 

9.50

100 g

GOODWINi böfstrooganov  (L, G)

Veise sisefileest seene ja koorekastmega, serveeritakse

malmpannil.

 

19.50

Iberico Secreto  (L)

 

Väga marmorjas iberico sealiha, abaluu tagnt.

25.50


 

GODWINI BURGER

XXL GOODWIN Burger (L, G)

 

Läbikasvanud veiselihast tehtud burger jääsalati, tomati, punase sibulaga ja friikartulitega. Ketšup ja majonees

15.50

Võimalik juurde tellida lisandid

Cheddari juust, Praemuna, Praetud peekon

Üks lisand

 

1.50

Burger Surf & Turf (L, G)

Klassikaline veiselihaburger õrnade tiigerkrevettidega,

serveeritud köögiviljade ja kahe erineva juustuga,

dorblu ja cheddari.


19.90


 

VEGAN STEIK

Vöner steik  (G)

Seitani baasil. Serveeritakse bataadi friikartulite, grillitud magusa maisi, köögiviljasalati ja ürdi-tomatikastmega

 

22.50

 

 

KÜLMAD SUUPISTED

Koduses marinaadis soolaheeringas rukkikuivikutega (G)

 10.50

Carpaccio (L)

(läbikasvanud veiselihast)


 

 

 13.50

Itaalia delikatesside taldrik

 16.50

Juustuvalik  (L)

 15.50

GOODWINI Böff a la tartar  (L, G)

(läbikasvanud veiselihast)


 

 

14.50

Jamon Iberico Beilota

 27.00

 

 

SALATID

Roheline segasalat

7.00

Värske salat kurgid, küpsed tomatid ja maitseroheline

(oliiviõli või hapukoorega)

 7.50

Kreeka salat  (L)

 11.50

Caesar salat kanaga või krevettidega  (L, G)

 11.50

GOODWINi salat

 

Roheline segasalat bresaola, praetud puravike ja kõrvitsaõliga

 12.50

 

 

 

Salat rostbiifiga (L)

 

Värske salat, päikesekuivatatud tomatid, feta juust, rostbiif

13.50

Caprese  (L)

 

(tomatid ja Buffalo mozzarella)

 

14.50

 

 

SOOJAD SUUPISTED

Küüslaugukuivikud  (G)

 

(magusa tomati, praetud peekoni ja basiilikuga)

 

 8.50

Julien (L)

(seene ja koorekaste, kanafilee, serveeritakse parmesani juustuga)

 

 8.50

Kanatiivakesed (L, G)
(porgandi, selleri ja sinihallitusjuustu kastmega)

 12.50


 

SUPID

Traditsioone lõhesupp (L)

(koorega või ilma)

 7.50

Supp valgetest köögiviljadest tiigerkrevettidega (L)

 7.50

Puraviku-šampinjonisupp rõõsa koorega (L, G)

8.50

Vasika rinnatüki- ja kartulisupp  

9.50


 

 

KUUMAD ROAD KALAST JA MEREANDIDEST

Lõhesteik (L)

(lõhefilee)

 21.50

Tiigerkrevetid (L)
(tomatite, küüslaugu ja ürtidega)

 20.50

Söeahjus grillitud kuldmerikoger 

(küüslaugu ja ürtidega)

 20.50

Tuunikala steak (L)

 26.50

Homaar«Thermidor»Goodwini päraselt (L, G)

 35.50

Trühvlikastmes küpsetatud

kuningkrabi jalad  (L)

 55.00

* Kalaroa kaalu märkimisel on arvestatud toore kala kaalu. Üksikasjalikuma teabe saamiseks pöörduge palun kelneri poole.

 

 

LISANDID

Friikartulid

 4.00

 Kartulipuder Dorblu juustuga (L, G)

 4.00

 Värsked tomatid punase sibulaga

(basiiliku või koriandriga)

 4.50

Grillitud köögiviljad

 5.00

 Josperis grillitud magus maisitõlvik (L)

(parmesani juustuga)

  5.50

Bataadi friikartulid  (G)

5.50

Praetud kartulid puravikkudega

  6.00

Spinat rõõsa koorega  (L)

  5.50


 

MAGUSTOIDUD

Jäätis (L)/šerbett

2.00

Kodune soe õunakook (L, G)
(serveeritakse vanilje jäätisega)

9.50

Creme brulee  (L)
(vanilje + pistaatsiapähkli + kohvi)

8.50

Vaarikasupp vanilje jäätisega  (L)

(serveeritakse vanilje jäätisega)

 

 8.50

 

Kuuma sokolaadi fondant (L, G)

(tumedasokolaadiga, serveeritakse vanilje jäätisega)

 

 

 8.50

New York Juustukook (L, G) 

 9.00

Ameerika Porgandikook (L, G) 

 9.00

Ameerika sokolaadikook (L, G) 

 11.00

 

 

GOODWIN SOOVITAB VEINI

Maja valge veinid


Chardonnay Organic

0,160

0,250

0,500

1,000

6.-

 8.-

 14.-

 25.-

Maja punane veinid


Tempranillo                                    

0,160

0,250

0,500

1,000

6.-

8.-

14.-

25.-

Reserveerimine

Palun valige restoran oma asukoha lähedal ja täitke broneeringu vorm.

* Tingimuseks on, et tärniga märgitud lahtrid peavad olema täidetud.